Момичето с най-красивото лице за 2020 г. получава и много отрицателни послания в социалните мрежи
Момичето с най-красивото лице за 2020 г. получава и много отрицателни послания в социалните мрежи / Gulliver/Getty Images
Моделът с израелски произход Яел Шелбия, избрана за жената с най-красивото лице в света за 2020 г., призна за получените отрицателни отзиви в социалните медии след като й бе присъдена тази титла, съобщи The Sun.

19-годишната девойка оглави списъка на 100-те най-привлекателни жени на планетата според Independent Critics. С повече гласове Шелбия изпревари тайландската певица Лалиса Манобан, австралийския модел Мейка Улард и тайванската певица Чоу Дзъ-ю.



Според момичето придобитото признание й е донесло и много негативизъм от хейтъри. „Постоянно получавам любов и подкрепа от феновете, но трябва да призная, че получавам и много съобщения с не особено приятно съдържание. Опитвам се да не обръщам внимание на хейтърите, коментиращи външния ми вид“, каза тя.
 

Избраната за жената с най-красиво лице в света за 2020 г. работи като модел от 16-годишна възраст
Gulliver/Getty Images

По думите й само красив, мил, скромен и позитивен човек може да бъде наречен наистина красив. „Когато си наистина добър, това може да се види в очите, очите никога не лъжат“, подчерта Шелбия.

Момичето започва да работи като модел на 16-годишна възраст. За три години от кариерата си тя успя да запише участия с Dolce & Gabbana, Versace, L'Oreal, KKW Beauty, Kylie Cosmetics, FINNEY mobile и други марки.

Избраната за жената с най-красиво лице в света за 2020 г. работи като модел от 16-годишна възраст
Gulliver/Getty Images

Милиардерският син Брандън Корф е гаджето на Яел Шелбия (снимки Gulliver/Getty Images)

„Най-вече съм благодарна на работата си за възможността да опозная други култури, различни хора и да видя много невероятни места. Целта ми е да работя и да творя всеки ден“, призна Шелбия.
 

Най-популярният блогър в света Felix PewDiePie Chelberg бе признат за мъжа с най-красиво лице на планетата за 2020 г. 

Превод и редакция: DarikNews