Миранда Кер и Евън Шпигел си казаха „да” през 2017 г.
Миранда Кер и Евън Шпигел си казаха „да” през 2017 г. / Gulliver/Getty Images
Австралийският модел Миранда Кер е станала майка за трети път, съобщи „Харпарс Базар”, позовавайки се на австралийски медии.

Щастливите родители - Кер и Еван Шпигел, са потвърдили новината за сп. "Пийпъл". От изявлението им става ясно, че момченцето ще носи името Майлс.
 
2018: Миранда Кер стана майка на момченце
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood 🥰

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Бебето вече има двама по-големи братя - първият син на Кер и Евън Шпигел - Харт, на една година и осемгодишният Флин, който е син на Кер от бившия й съпруг Орландо Блум.
 
Двойката обяви през март, че очаква дете. По-рано Кер избра да запази за себе си подробностите за очаквания нов член на семейството, като обяви само че знае пола и е избрано име. „Хубаво е да запазиш малко за себе си“, коментира тя. Моделът все пак сподели множество снимки от цялата си бременност.

Красива, секси и омъжена за най-младия милиардер в света (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@marieclaireau 🤰🏻

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Австралийската красавица се срещна с основателя на „Снапчат” Еван Шпигел на вечеря на Луи Вюитон в Ню Йорк през 2015 г. Двамата се сгодиха година по-късно и си казаха "да" през 2017 г.
 
"Прекарваме часове в разговори за всичко", каза тя по-рано пред списание „Пари Мач”: „Слуша ме и ме разбира. Работи много усилено и се гордее, че съм започнала собствен бизнес. Дава ми и много съвети, моя сродна душа е”.
 

И още:

Бременни и невероятно секси на модния подиум (СНИМКИ)

Красавицата и милиардерът: Сватбата на Миранда Кър и Евън Шпигел (СНИМКИ/ВИДЕО)

Миранда Кер се омъжи за Евън Шпигел (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук