Поредна маска падна в най-мистериозното шоу в ефира - "Маскираният певец". Зад нея се криеше актьорът Кристиян Кирилов от "София Ден и нощ". 

Маскираният певец
nova.bg

Златният стана десетият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“. Кристиан Кирилов се превъплъти майсторски в ролята, като по този начин заблуди панела до последния момент. На сцената на най-мистериозното шоу се завърна маската на Бебето, зад която се оказа рап звездата Криско – гост-детектив в звездния панел тази събота.
 

„Владо Пенев е мой истински идол и винаги съм искал да бъда на една сцена с него и това се случи сега. Искам да благодаря на целия екип. Всички са страхотни професионалисти. Благодаря и на всички зрители, които гласуваха за мен.“, сподели за участието си в шоуто Кристиан. Златният беше един от най-загадъчните герои, за които следователите до последно имаха големи колебания, но Владо Пенев и Азис успяха да познаят риалити звездата и натрупаха нови точки за панела.


Героят на Бебето отново успя да удиви всички като част от детективския панел на шоуто. Този път под маската наистина се криеше рапърът Криско. Още преди две седмици следователите бяха убедени, че именно той е дал живот на симпатичния образ, но всъщност Къци Вапцаров успя да заблуди всички.
 
 


До финалния етап на тайнственото състезание достигнаха пет героя, които ще излязат в две грандиозни битки на сцената на предаването. За първи път една срещу друга в класически дамски двубой се изправиха Хищницата и Булката, а в епичен троен дуел влязоха шесткратният победител Златният, Макаронът и Баба Яга.
 
 


Актьорът Руслан Мъйнов вдъхна нов живот на Пауна, зад чиито костюм в първи сезон се криеше Иван Звездев. А Петя Буюклиева се превъплъти в образа на Пеперудата, зад чиито костюм в първи сезон се криеше Прея. „Днес е специален ден – Денят на християнското семейство. Благословени да сте!“, с тези думи легендата поздрави зрителите на „Маскираният певец“.
 



Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? – ще научите на 28 ноември от 20:00ч. по NOVA.