Лукс, разкош и грандомания. Много от звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Обединява ги правилото, че размерът има значение. Колкото повече, толкова повече, както казва Мечо Пух. Вижте кои са петте най-скъпи имения на звездни личности за 2018 година.

1. Лятното имение на Бионсе и Джей Зи

Звездната двойка си построи лятно имение край Бридж Хемптън, щата Ню Йорк. Неговото основно помещение е по-голямо от домовете и апартаментите на повечето от нас – цели 2800 квадратни метра. Цената на този крайбрежен дом за отдих е 43 милиона долара.

2. Калифорнийската мечта на Раян Сикрест

Човекът, който се превърна в лице на популярното предаване American Idol си купи имот в Бевърли Хилс на стойност 49 милиона долара. Основната къща има 9 спални и 12 бани. Освен това в имението има и три къщи за гости. Басейна и тенис корта са стандартни подробности.

3. Голф имението на Тайгър Уудс

Имението на знаменития състезател по голф се намира в слънчева Флорида. То си има всякакви екстри, като фитнес зала, голф игрище, панорамна гледка към океана, алея за бягане. В момента се оценява на 60 милиона долара.

4. Френското шато на Анджелина Джоли

Въпреки развода си с Брад Пит, двамата решиха да не продават имението в което се ожениха. Шато Мирвал се намира в Южна Франция и Джоли живее там с шестте си деца. Имението даже си има обграждащ ров, като на старинен замък, който го предпазва от нежелани посетители. Цената на имота, заедно с избата и лозята, се оценява на 61 милиона долара.
5. Богаташкото ранчо Опра Уинфри

Бившата телевизионна водеща, обявена за най-богатия афроамериканец на 20-ти век, се наслаждава на живота в имението си в Монтесито, Калифорния. То разполага с 6 спални, 10 камини, 14 бани, арт галерия, къща за чай, розова градина, винена изба и много други глезотии. След скорошната реновация, цената на имота достигна внушителни 85 милиона долара.
И още:

Животът на Опра Уинфри - път от гетото до върха


Когато си само на 19 години, а вече имаш 4 имения и милиони долари

Селена Гомес купи имение за над 2 млн. долара

Анджелина Джоли си купи имение за 25 млн. долара (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук