Алф герой сериал
Алф герой сериал / screenshoоt/youtube
Компания „Уорнър брадърс“ подготвя нова версия на популярния сериал
Компания "Уорнър брадърс" подготвя нова версия на хитовата телевизионна комедия "Алф", предаде ТАСС, позовавайки се на "Варайъти".

Незабравимите реплики на Алф, които ни караха да се смеем
 
Според изданието проектът е в начален етап и все още не избран сценарист, който да опише новите приключения на симпатичния пришълец от планетата Мелмак.
 
Една от обсъжданите идеи е новата версия да проследи как Алф се завръща от военната база, в която е задържан в плен след финала на оригиналната поредица, и наблюдава как се е променил животът в негово отсъствие.

От компания "Уорнър брадърс" отказват да разкрият подробности около проекта.
Телевизия Ен Би Си излъчва сериала "Алф" в периода между 1986 и 1990 г. Поредицата, намерила своето място в популярната култура, е показвана в 80 страни.

Алф се разбива с космическия си кораб в гаража на семейство Танер - обикновено американско четиричленно семейство от средната класа. Главата на семейството - Уили Танер, е чиновник, съпругата му Кейт е домакиня. Имат две деца - дъщеря Лин и син Брайън и домашен любимец - котаракът Лъки.
 
Семейство Танер приемат Алф в своя дом и го крият от НАСА, военните и своите любопитни съседи - семейство Ачмонек, докато той поправи своя космически кораб. Става ясно, че Мелмак е избухнал и Алф е останал без дом, затова остава за постоянно в семейството, въпреки главоболията, които често създава.

Юни 2016-а: Актьорът, изиграл Алф, почина

През 1996 г. по американската телевизия ABC е излъчен 90-минутен филм „Проект: Алф“, който е краят на историята.

Действието в него се развива 6 години след събитията в сериала и фокусира вниманието върху един учен и един военен, които измъкват Алф от правителството и го завеждат при милионер, строящ космически кораб, с помощта на който косматият извънземен ще може да напусне Земята.
 

В последния епизод от сериала Алф успява да се свърже със свои оцелели съпланетяни и да си уговори час и място на срещата, на която той трябва да се върне при тях. Разговорът обаче е засечен от ФБР и поради това Алф се оказва заобиколен от федерални агенти на самото поле, където трябва да се състои срещата.

В този момент епизодът завършва с надпис „Очаквайте продължение...“, като филмът „Проект: Алф“ е именно това продължение - заключението на сериала.
БТА