/ Gettyimages
И след най-голямата буря изгрява слънце. Доказателство за това е историята на австралийската спортистка Турия Пит. През 2011 г. тя стана жертва на жесток пожар и получи над 65% изгаряния по цялото тяло.

Смелата австралийка премина над 200 операции и успя да се възстанови психически след инцидента. Днес ходи с гордо вдигната глава въпреки белезите.

Турия Пит
Gettyimages

Историята на Турия Пит се превръща в съвременната приказка за голямата любов, след като нейният дългогодишен приятел Майкъл Хоскин я подкрепяше в целия й труден път. Влюбеният мъж и до днес нарича половинката си „красива“ и я смята за изумителна. Днес двамата се радват на голямо щастие – съвсем скоро ще станат родители на момченце.
30-годишната Турия държи последователите си в Instagram в течение с всичко, което се случва по време на бременността й.
Тя разкрива дневния си режим, трикове за здравословен начин на живот, както и упражнения за бъдещи майки. „Не съм в интензивен режим на трениране, но все още се упражнявам ежедневно. Тренирам пилатес 2-3 пъти седмично, ходя на йога, опитвам да плувам всеки ден“, споделя опита си Турия.
Освен това препоръчва проста диета с много зеленчуци. Бъдещата майка подчертава ролята на Майкъл, който неизменно я подкрепя по време на бременността. „Той е страхотен, както винаги“, категорична е тя.
 

Sharing a romantic moment or subtly practicing my headlock technique?

A post shared by Turia (@turiapitt) on


А кой ще бъде урока, който иска да научи синът й? „Да бъде благодарен за това, което има всеки ден, да има винаги цел, към която да се стреми, да се заобиколи от хора, които го подкрепят“, посочи Турия.

Вижте още истории за силата на духа:

Силата на духа: Мъж с ампутирани крайници стана гмуркач (ВИДЕО)

За силата на духа или как един мъж с ампутирани крайници покори връх Матерхорн

Млада жена доказва, че красотата на човек е в силата на духа му

Силата на духа: Цигуларят Свет за битката с рака


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук