Кайли Дженър
Кайли Дженър / Guliver/Getty Images
Риалити звездата Кайли Дженър оглави класацията за най-богатите знаменитости в Инстаграм за втора последователна година, съобщи сайтът Метро.

Само на 21: Скандалната и богата Кайли Дженър (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let em wonder 🔮

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Най-младата сестра в семейство Кардашиян печели 1,2 милиона британски лири за всяко спонсорирано постване. Това е с 27 процента повече от миналата година.

Въпреки че има повече последователи, певицата Ариана Гранде е на второ място с 800 000 лири на постване. Кланът Кардашиян-Дженър е с още едно място сред най-богатите в Инстаграм. Голямата сестра Ким е на четвърто място със 730 000 лири на постване.

Класацията е направена от HopperHQ.com на базата на броя на последователите, ангажираността им и честотата на постванията. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#FBF Take me back please #CostaRica

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"С годините маркетингът в социалните мрежи се разраства и с това парите, които изкарват знаменитостите, се увеличиха рязко - коментира Майк Бандан от "Хопър Ейч Кю". - Кайли Дженър имаше невероятна година и затова не е изненадващо, че отново оглави класацията".

Джордж Клуни е най-печелившият актьор за 2018 г.

евероятно е колко влияние имат тези професионалисти върху последователите си. Затова от гледна точка на фирмите тези платени реклами често си струват всяко пени".
През март Кайли Дженър, която е на 21 години, беше обявена от сп. "Форбс" за най-младата милиардерка в историята. Тя продължава да разширява козметичната си империя, като пусна продукти за лице и тяло. 

И още:

Как изглеждат жените до най-богатите мъже в света (СНИМКИ)


Най-влиятелните личности за 2019 (СНИМКИ)

С 600 милиона долара: Риана е най-богатата жена в музиката

Кои са най-богатият мъж и най-богатата жена в света?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА