/ ThinkStock/Getty Images
Всички знаем, че спортът е здраве, но е много важно да изберем най-подходящия, за да не се превръщаме в типичните отегчени „сезонни спортисти“, които посещават залата само за да влязат във форма за лятото.

А колко би било хубаво, ако включим спорта в ежедневието си?! Да, ама какво да изберем – искаме хем да е забавно, хем да горим калории, хем да не се отегчаваме, хем да се разтоварим от тежкия ден..., пълна торба с изисквания.

Ново тяло само с едно упражнение за 28 дни (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ако и вие сте от хората, които все още се лутат или пък просто искате да пробвате нещо ново – Jumping Fitness е точно за вас. Тренировката е много забавна, динамична, зареждаща и постепенно човек се „пристрастява“ към нея, а спортът се превръща в едно от най-чаканите ежедневни занимания.
Какво представлява Jumping Fitness?

Jumping Fitness е динамична кардио тренировка, включваща аеробни упражнения, различни комбинации от базови стъпки, които се изпълняват на професионални трамплини. Повече от 400 мускула участват в тренировката. Достъпен е за всеки, без значение от възраст, умения и възможности, просто трябва да имате желание да оформите тялото си по забавен начин.
 

Добро снежно понеделнишко утро☃️☕️ Днес Ви очаквам в залата на @playsport.center за една нова,динамична,скоклива и усмихната седмица.Нека започнем работа за така мечтаните тела 😍🤸‍♀️😊 Започваме 👉 20:10ч #bethere #bodytransformation #healthychoices #jumpingclass #jumpingfitness #addiction #passion #magic #jumpingfitnessSofia ✌🏻

Публикувахте от Jumping Fitness Sofia в 22 януари 2018 г.
„Jumping Fitness тренира не само кардио-респираторната система, чувството за баланс и координацията, но също укрепва и активизира двигателната система и мускулатурата на цялото тяло, с акцент на коремните мускули“, това разказа за Dariknews.bg Мартина Флорова, която е единственият лицензиран инструктор в България.

Мартина
Мартина Флорова netinfo

По думите ѝ динамичните упражнения подобряват издръжливостта и предпазват от болки в гърба.

„Jumping Fitness е перфектната формула срещу стрес, като Ви кара да се чувствате щастливи от производството на ендорфин по време на тренировката. Само за една тренировка ще изгорите над 1000 калории“, добавя още Мартина.

Как Jumping Fitness влияе на тялото ни?

Той оказва благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система, като понижава кръвното налягане и укрепва сърдечния мускул. Помага за мускулатурата в човешкото тяло, като стимулира образуването на мускулни клетки и подобрява метаболизма.
Методът Табата или как да изгорим мазнините за 4 минути (ВИДЕО)

Влияе на опорно-двигателния апарат чрез стимулиране на продукция на синовиална течност. Подобрява също структурата на ставните капсули и еластичността на ставните връзки и сухожилията.

Jumping Fitness въздейства благоприятно и на централна нервна система – подобрява състоянието на нервните импулси и подпомага за координацията и равновесието.

Скачането на батут щади кръста, колената и ставите.

Ако търсите ново предизвикателство, пробвайте Jumping Fitness. 
 

Предизвикай тялото си с #jumpingfitnessSofia 😍 #passion #love #addicted #sport #jumpordie #mondaymotivation #jumphigh #jumpingfitness

Публикувахте от Jumping Fitness Sofia в 19 февруари 2018 г.
И още съвети за перфектна фигура:

Най-ефикасната диета включва натурални продукти

Разкриха тайната на най-добрата диета

Преди и след: 14 звезди, които отслабнаха драстично (СНИМКИ)

Звездни диети: Как тези знаменитости отслабнаха драстично (СНИМКИ)

Тридневна „военна“ диета топи килограми, включва и сладолед

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук