Бъдещ жандармерист предложи на приятелката си след клетвата
Бъдещ жандармерист предложи на приятелката си след клетвата / netinfo
Бъдещ жандармерист падна на колене пред приятелката си и я помоли да му стане жена веднага след положената клетва в Центъра за специализирана подготовка на полицаи в Пазарджик. 

Младежът отдавна се познавал с дамата на сърцето си, от около година са двойка. Младата жена дошла да сподели с него тържествения момент, но нито тя, нито родителите на младежа, нито колегите му от випуска очаквали точно в този момент да се случи още едно голямо и толкова красиво събитие.

Инна от Силистра каза „Да“ насред рев от мотори

Бъдещ жандармерист предложи на приятелката си след клетвата
netinfo

Веднага след края на официалната церемония един от отличниците на випуска - стажант Бойчо Петров от Зоналното жандармерийско управление в Бургас, направи неочакваната, но много приятна изненада на своята половинка Николина Колева. Тя присъстваше сред зрителите на тържеството, когато той й поднесе годежен пръстен, съпроводен с романтично предложение за брак. Последвало емоционално „Да!“, извикано през сълзи от щастие, и  бурни аплодисменти от всички присъстващи.

Бъдещ жандармерист предложи на приятелката си след клетвата
netinfo

Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение за брак

С тържествената церемония 85 стажанти от Дирекция „Жандармерия“ при Главна дирекция „Национална полиция“ положиха клетва за спазване на Етичния кодекс на държавните служители в МВР.

Бъдещ жандармерист предложи на приятелката си след клетвата
netinfo

Шопски танц в Каварна завърши с пръстен (ВИДЕО)

Със заклеването приключва първоначалната професионална подготовка на младите стажанти, които ще се върнат като пълноправни полицаи в зоналните жандармерийски управления в София, Пловдив, Варна и Бургас. След кратък период на въвеждане н работата те ще изпълняват на терен в пълен обем функциите, вменени им от закона.