Меган Маркъл
Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, заяви, че не е поканен на сватбата ѝ с принц Хари, предаде Франс прес. Томас съжалявал, че тя е забравила семейните си корени.

Световни лидери остават без покани за сватбата на Хари и Меган
 
Той увери, че не се е срещал с 36-годишната американска актриса, която се готви да стане член на британското кралско семейство, от смъртта на баба им през 2011 г. Тогава Меган заминала за Торонто, за да се снима в сериала "Костюмари".

Меган Маркъл е зашеметяваща и в рокля под 400 долара (СНИМКИ)

 "Може би американското ѝ семейство по някакъв начин ѝ създава проблеми, отбеляза 51-годишният Томас. "Не съм злобен, а разочарован. Това е оскърбително, като се има предвид, че навремето бяхме толкова близки".

Членовете на кралското семейство, за които никой не говори (ВИДЕО/СНИМКИ)
 
През последните няколко месеца опитите му да влезе в контакт с нея се провалили. "Откакто проби в Холивуд, тя стана друг човек",поясни Томас. "Тя забрави семейните си корени".
Той се надява, че макар присъствието на баща им, 73-годишния Томас Маркъл старши, на сватбата да не е потвърдено, Меган ще поиска от него да я отведе до олтара. "Той го стори при първия ѝ брак в Ямайка", уточни Томас Маркъл младши. Според него другата му сестра Саманта, която миналата година довери, че Меган винаги е искала да стане принцеса, вероятно е допринесла за обтягане на семейните отношения.

Годеницата на принц Хари не може да бъде принцеса

Наскоро Саманта заяви в Twitter, че бъдещите младоженци поканили "непознати" на сватбата си, но сред поканените не били нито братът, нито сестрата, нито племенниците на Меган. Майката на Меган Маркъл - Дория, която се появи публично заедно с бъдещите младоженци, обаче би трябвало да присъства на сватбата.

Какво се случва с новата изгора на принц Хари и сестра ѝ Саманта?
 
Междувременно Асошиейтед прес съобщи, че въоръжени полицаи ще патрулират на железопътните станции, от които има пътища до Уиндзорския замък, когато принц Хари и Меган Маркъл сключат брак на 19 май.

Вижте някои от най-впечатляващите тоалети на Меган Маркъл:

Меган Маркъл е неотразима в миди рокля на Altuzarra (СНИМКИ)

Херцогиня Кейт и Меган Маркъл откраднаха вниманието в Лондон (СНИМКИ)

Меган Маркъл вече се държи и облича като истинска принцеса (СНИМКИ)

Красиви и влюбени: Принц Хари и Меган, принц Уилям и Катрин (СНИМКИ)

Първи снимки на сгодените принц Хари и Меган Маркъл

Може ли Меган Маркъл да бъде следващата лейди Даяна? (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА