/ Gulliver/Getty Images
Актрисата Кийра Найтли е родила второто си дете от съпруга си Джеймс Райтън, съобщи в. "Дейли мейл".

Щастливите родителя бяха забелязани да се разхождат с бебето в количка в Лондон. Кийра Найтли изглежда в добра форма, макар и бледа, и в хубаво настроение, отбелязва изданието.

Кийра Найтли – британската перла в Холивуд през годините (СНИМКИ)

През месец май Кийра Найтли потвърди, че е бременна и демонстрира растящия си корем на парти на "Шанел" в Париж. Тя беше видяна за последно бременна в Лондон миналия месец. През януари актрисата призна, че майчинството е предизвикателство и съчетаването на кариерата с грижите за дъщеря й никак не е лесно. Тя обърна внимание и върху физическото и психическо изпитание, свързано с него.

„Не мисля, че признаваме през какъв физически и емоционален маратон преминават жените, когато стават майки“, каза Кийра Найтли пред сп. „Баланс“. „Нормално е да се каже това. То не означава, че не обичам детето си. Само признавам, че липсата на сън, хормоналните промени, промяната в отношенията със съпруга ми, са неща, които ме карат да се чувствам, сякаш се провалям ежедневно. Трябва да си напомням, че не съм се провалила, че правя, каквото мога, но не е лесно“, откровена е актрисата. Тя описа раждането като „бойно поле“ и каза, че от жените се очаква „да крият болката си“. След това разказа какво точно е преживяла, с кръвта, болката, шевовете, писъка на бебето и деформираната му главичка.

Съпругът на Кийра Найтли - Джеймс Райтън, е музикант. Двамата сключиха брак във Франция през май 2013 г. Дъщеричката им Еди се роди през 2015 г.
БТА