/ Gettyimages
Има телевизионни актьори, които без усилия печелят зрителските симпатии. Те умело влизат в поверената им роля и приковават вниманието ни към малкия екран. Част от тях обаче се разделят със сериала и ориентират кариерата си към друга посока.

Любимите ни персонажи от телевизионни сериали (ВИДЕО/СНИМКИ)

Проблеми с алкохола, пристрастеност към наркотиците, голямо его, конфликтност, секс скандали са само част от причините популярни сериали да се разделят с някой от най-обичаните си актьори.

И от снимачния екип на „Къща от карти“ обвиняват Кевин Спейси в сексуален тормоз

Безспорно най-пресен е случаят с Кевин Спейси, който повече няма да играе в „Къща от карти“. Компанията, която продуцира сериала, официално обяви, че прекратява всякакви отношения с актьора. Това се случи след като към него бяха отправени обвинения за сексуални посегателства.

Актьорът Кевин Спейси
Guliver/Getty Images

Един от най-обичаните герои от малкия екран е чичо Чарли – героят на Чарли Шийн от „Двама мъже и половина“. През 2011 г. продуцентите се разделят с него заради зависимостта на актьора от алкохола и наркотиците.

№ 19 Чарли Шийн със 131 убийства
netinfo

По това време Чарли Шийн е един от най-високоплатените актьори от американските сериали, но не се свени да отправя остри обиди към продуцента на „Двама мъже и половина“.

Чарли Шийн призна в ефир, че е ХИВ-позитивен (СНИМКИ/ВИДЕО)

Патрик Демпси спечели обожанието на дамската половина от човечеството с участието си в сериала „Анатомията на Грей“. Сексапилният доктор, в чиято роля влезе, беше убит при автомобилна катастрофа.

Патрик Демпси
Gettyimages

Според слуховете договорът на Демпси е прекратен заради неразбирателство със сценаристка. Има и версия за личен проблем, който повлиял на работата на актьора.

"Анатомията на Грей" остана без д-р Дерек Шепърд

Томас Гибсън работи няколко сезона по сериала „Престъпни намерения“, където влиза в ролята на детектив. Той обаче е отстранен, тъй като се е сбил с един от продуцентите.

Томас Гибсън, който познаваме като Грег.
Gettyimages

Според хора от екипа Гибсън имал проблеми с контролирането на гнева. Актьорът обаче смята, че всичко е постановка, която цели да го отстрани от екран и изрази готовност да съди екипа.

Робърт Дауни-Джуниър прекрати интервю заради неприятни въпроси (ВИДЕО)

Колко телевизионни маниаци си спомнят, че Робърт Дауни Джуниър играе в „Али Макбийл“? Той обаче е отстранен, защото е арестуван за притежание на наркотици.

Робърт Дауни-младши
Guliver/Getty Images


Вижте още любопитни новини и снимки от света на киното и телевизията:

Най-ужасяващите сцени в киното и телевизията (ВИДЕО)

15 клишета в холивудските филми, които нямат никаква логика (СНИМКИ)

Най-секси вампирите в киното и телевизията (СНИМКИ)

Най-добрите филмови постери на всички времена

След тях вече не е същото: Героините от сериали, които промениха жените (СНИМКИ)

Най-добрите телевизионни сериали на всички времена

Най-смъртоносните мъже в киното (СНИМКИ)
 

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук