Треньорът на Лудогорец Павел Върба пък си пожела среща с Интер в Шампионската лига
Отборът на Лудогорец се завърна от Милано след мача с Интер, който играха пред празен стадион. Отборът загуби от италианския тим. Заради коронавируса се прибра веднага след мача.

Направихме по-добър втори мач. Имаше няколко минутки, в които започнахме да мечтаем, но за съжаление, класата си каза думата. Видяхте как се разви мачът. Аз съм горд с нашите футболисти. Искам да ги поздравя за цялостното им поведение не само по време на мача, но и по време за престоя. Поздравявам ги за дисциплината, за начина, по който подходиха, както и за разбирането. Горд съм с тях и си пожелаваме следващото лято да ни очаква още една успешна еврокампания”, коментира изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев.

„Това, което ми прави впечатление е, че ние подхождаме доста по-сериозно към ситуацията с коронавируса. При италианците е обратното. Те например носят маски, когато човек е болен. Смятат, че за да носиш маска, трябва да си болен. Това е въпрос на начин на мислене. Ние спазихме абсолютно всички препоръки на българското правителство. Смятаме и така да продължим през следващите дни, за да гарантираме на 100% сигурността на отбора и на всички”, каза ще той.

Реваншът между Интер и Лудогорец завърши 2:1

Треньорът на Лудогорец Павел Върба пък си пожела среща с Интер в Шампионската лига. Специалистът говори след поражението с 1:2 от "нерадзурите" в Лига Европа.

"Мисля, че изиграхме един добър мач, поведохме в резултата, държахме се добре на терена, имахме възможности. Като цяло смятам, че изиграхме добър мач. Недопустима грешка направихме при втория гол, Интер поведе, а имаше няколко секунди до края на полувремето. Държахме ниво и през второто полувреме, играхме добре, но ни липсваше да вкараме втори гол. Интер заслужено продължава напред, но ние играхме по-добре в сравнение с първия мач. Съжаляваме, че отпадаме от Лига Европа, но отпадаме от един от най-добрите отбори в Европа. Знаете, че този отбор отпадна от групите на Шампионската лига. Ще бъда щастлив, ако следващия сезон се срещнем в Шампионската лига", каза Върба.