/ Dariknews.bg, архив
Мъж опита самоубийство в подземен гараж в Бургас
97060
Мъж опита самоубийство в подземен гараж в Бургас
  • Мъж опита самоубийство в подземен гараж в Бургас
Млад мъж е открит с огнестрелна в подземен гараж на блок в Бургас. 30-годишният мъж вероятно е опитал да се самоубие. Лекари в бургаската болница се борят за живота му.
 
Сигнал за инцидента в подземния гараж на блок 161 в комплекс „Славейков“ бил получен късно снощи във Второ районно управление. Пристигналите на място полицаи били посрещнати от 30-годишна жена, заявила, че пострадалият е неин приятел. Пред униформените тя обяснила, че по-рано вечерта заедно празнували рожден ден в компанията на свои познати.
 
В един момент 30-годишният Александър Стоянов от Силистра обявил, че излиза за малко навън. След като се забавил, приятелите му излезли да го търсят. Намерили ли го в безпомощно състояние в подземния гараж на блока с огнестрелна рана в слепоочието.  
 
До тялото му бил открит и боен пистолет с патрон в цевта, пълнител с още четири боеприпаса и две гилзи. В апартамента на младия мъж, който е в същия жилищен блок, било открито и предсмъртно писмо, съобщиха от МВР.
 
Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземния паркинг. Първоначално събраните факти показват, че най-вероятно се касае за самопрострелване, но са назначени експертизи за установяване на детайли по инцидента.
 
Простреляният мъж е настанен в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с опасност за живота.