/ БГНЕС, архив
Няма задържан за убийството в
95302
Няма задържан за убийството в
  • Няма задържан за убийството в
Жестоко убийство в столичния квартал "Хиподрума". Жертвата е 46-годишен мъж, намерен в гараж с прострелна рана и прерязано гърло. Към момента няма задържан за престъплението. 

Тялото на убития мъж е открито от хора, живеещи в района, а сигналът е подаден вчера около 19.30 ч. По думите на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова 46-годишната жертва се е занимавала с ключарство и няма криминални прояви. По първоначална информация огледът е установил огнестрелна рана в корема и прерязване на гърлото на убития.
 
Жестоко убийство в София

"Случаят е докладван в Софийска градска прокуратура, започнато е досъдебно производство за извършено убийство. Касае се категорично за изключително жестоко убийство. Има установена прострелна рана в коремната кухина и прерязване на гърлото на починалото лице. Мъжът няма криминални регистрации, само една такава преди много години като непълнолетен", съобщи Румяна Арнаудова.
 

БГНЕС, архив


До момента мотивите за убийството не са ясни. Според Арнаудова една от възможните версии е битов конфликт. "Възможен е битов конфликт, не смятаме, че се касае за поръчково убийство. Не е известен към този момент извършителят на престъплението, няма повдигнато обвинение на което и да е лице", поясни Арнаудова.
 
Част от живеещите в района разбрали за снощното убийство едва тази сутрин.
 
Това е втори случай на убийство в столичния квартал "Хиподрума" за тази година. По-рано през юни месец психично болна жена нанесе прободни рани по лицето на своя съседка.