Близо 7000 лв са нужни на БК „Черно море Одесос” да доиграе сезона в А група
Близо 7000 лв са нужни на БК „Черно море Одесос” да доиграе сезона в А група / narodensport.eu
Близо 7000 лв са нужни на БК „Черно море Одесос” да доиграе сезона в А група
92052
Близо 7000 лв са нужни на БК „Черно море Одесос” да доиграе сезона в А група
  • Близо 7000 лв са нужни на БК „Черно море Одесос” да доиграе сезона в А група

Около 6000-7000 лева ще са необходимина баскетболния „Черно море Одесос”, за да довърши участието си в А група жени, където варненки са на второ място във временното класиране. Това съобщи за Дарик председателят и главен треньор на БК „Черно море Одесос” Венци Гечев. На 21-и януари неговите момичета трябва да приемат лидера „Славия”, но в клуба не разполагат със средства за да покрият разходите по изиграването на останалите 9 мача.

„Във финасово отношение нещата в нашия клуб са замръзнали, както температурата навън. Приходите в клуба ни са нулеви. Жалко, че децата може да преустановят участието си в А група (жени), въпреки че в момента сме на второ място във временното класиране. До Нова година изкарахме някак с помощта на родителите. Пред угрозата сме останалите 9 мача да не ги играем”, коментира за Дарик Венци Гечев.

„Нека който, с каквото може да помогне на клуба ни. Ние нямаме официален спонсор. Не е по силите на родителите покриването на разходите за мачовете. Да се надяваме до 21-и, когато сме домакин срещу лидера „Славия” да не преустановим участие”, каза още той.

Чуйте цялото интервю с Венци Гечев в приложения звуков файл: