Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата
Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата / Дарик радио, Андрей Деновски
Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата"
88350
Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата"
Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата"
  • Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата"
  • Ларис за Дарик: Аз просто „Пуснах бомбата"

Лариса Борза, по-известна като Ларис, е 26-годишна поп и денс изпълнителка, родена в Яш, Румъния. В северната ни съседка градът е известен като „Град на поезията".

Преди да изгрее на музикалната сцена чаровната певица завършва Националния музикален университет в Букурещ. Тя се появява на сцената в края на 2014-а, когато излиза парчето „Dale Papi". Към момента то има над 45 милиона гледания в YouTube, а за 2015-а се нарежда в Топ30 в годишните класации на родните музикални медии. В две от българските станции успява да се нареди до, съответно, 9-а и 7-а позиция в еърплей преброяването.

През лятото на миналата година се появява „Epana", сингъл от певицата, който също има немалки успехи у нас. В първото тримесечие на 2016-а Ларис пуска бомбата с едноименния проект „Droppin‘ Da Bomb". С него успя да „взриви" публиката в Русе и преди дни в Бургас, като част от турнето на известна марка безалкохолни напитки и музикална телевизия, обединени под името „Happy Energy Tour".

През свободното си време освен с музика изпълнителката обича да се занимава с мода и танци. Всъщност във всеки един видеоклип може да я видим не само да пее, но и да танцува и то много добре.

Ето какво каза в интервю за Дарик при поредното ѝ посещение в България и минути преди да се качи на бургаската сцена Ларис - за историята на "Droppin' Da Bomb", за песните, които може да очакваме от талантливата румънка и още, и още ...

Ларис за Дарик Аз просто Пуснах бомбата"
netinfo

Здравей, Ларис, как си?

Много съм добре, хаха.

Как се чувстваш в България?

Уникално! Пристигнах тук и видях щастливи деца и хора, които чакат, за да ни видят. На морето съм, гледам го и нямам търпение да изляза на сцената да запея, защото съм в много добро настроение.

Разкажи ми малко за големя ти хит тук „Droppin' Da Bomb"?

Да, наистина е голям хит. Амии, аз просто „Пуснах бомбата", момче, какво повече искаш да ти кажа?

Каква е историята на песента?

Един мой колега, много талантливо момче, дойде с идеята за „Dropping Da bomb". Много я харесах и започнахме да работим с него и с продуцента ми в студиото. Написахме текста, продуцирахме песента и всичко това стана много, много бързо. За две седмици успяхме не само да завършим песента, но и да заснемем видеото. И това е всичко - Аз „Пуснах бомбата" хахаха.

Разкажи ми за твоите следващи проекти, какво ни подготвяш?

С гръцката банда "A Flow Mobz" подготвяме моя втори дует, който ще излезе на 12 юли, вторник, към 17:00 часа. Те са много талантливи момчета. "Another Level" ще се казва проектът. След него подготвям и моя самостоятелен сингъл, който ще носи заглавието „Ladi Dadi". Ще бъде много силна песен, с поп звучене, но не само. Ще има много силно влияние от трап мотивите. Ще се опитам да я пусна още този месец или в началото на август.

Ларис за Дарик Аз просто Пуснах бомбата"
netinfo

Българите те обожават! Как започна твоята кариера, кога започна да пееш и да правиш това, което най-много обичаш?

Занимавам се с музика от 7-годишна и е много трудно да ти разкажа за моята кариера. Това, което със сигурност мога да кажа, е, че на 22 години започнах да работя с продуценти в истинско студио. Освен за мен правех песни и за други изпълнители. "Dale Papi" е песента, която си пеех вкъщи, сама, и така, излизайки, се превърна в голям хит.

Много ти благодаря, какво ще пожелаеш на твоите фенове в България?

Дръжте усмивките на лицата си винаги, само добро настроение и това е всичко!

Ларис за Дарик Аз просто Пуснах бомбата"
netinfo

Любопитна подробност е, че Ларис продължава да качва снимки от България, на които слага тагове за предстоящата ѝ песен "Ladi Dadi". Дали видеото ще бъде заснето у нас или просто румънката не иска да си тръгне от страната ни - ще разберем, когато излезе парчето.

Оставяме ви под звуците на "Droppin' Da Bomb", хитът който няколко пъти беше изпълнен в различни градове на страната ни и то в компанията на многохилядна публика.