Радан Кънев в Димитровград: Катя Панева е доказал се местен политик!
Радан Кънев в Димитровград: Катя Панева е доказал се местен политик! / netinfo
Радан Кънев в Димитровград: Катя Панева е доказал се местен политик!
82059
Радан Кънев в Димитровград: Катя Панева е доказал се местен политик!
  • Радан Кънев в Димитровград: Катя Панева е доказал се местен политик!

„Гражданите на Димитровград знаят, че Катя Панева е честен и отговорен човек и със сигурност ще свърши работа в общинския съвет. Тя ще е човекът, който ще предлага и налага истинските решения за Димитровград”- това каза днес за лидера на ДСБ в Димитровград председателят на партията Радан Кънев. Мястото й в листата за общински съветници на коалиция „Да за Димитровград” под № 11 той коментира така:

„Политиците доказват себе си през преференции. Не във всички общини обаче, имат самочувствието на Катя на доказал се местен политик, който дори и на последно място в листа да е, пак ще е първи в изборния резултат. Това за мен е знак, че тя е много силен местен политик, който изобщо не се колебае във влиянието си и няма нужда да бъде защитаван с челно място в листата. Преференцията прави всеки общински съветник мажоритарно избран. Така че задното място за активните политици показва високо самочувствие и покритие за него. Нямаше да поканя Катя Панева в националното ръководство на ДСБ, ако не знаех, че е силен местен политик.”

В Димитровград лидерът на ДСБ Радан Кънев категорично подкрепи председателят на общинската структура Катя Панева с аргумента: „Проверих кои са най-успешните на общинско ниво политици в България и наред с Разлог и още няколко общини Катя Панева е най-силно представящият се местен политик.”

Радан Кънев в Димитровград Катя Панева е доказал се местен политик
netinfo

В Димитровград Радан Кънев посети прочутия димитровградски пазар и придружаван от Катя Панева се срещна с търговци и производители, които предлагат стоката си на тържището.